2018-02-28

Mental träning

Mental träning - inget är omöjligtMental träning för ökat välmående

Jag lägger tid på egen mental träning varje dag. Det kan vara en timme eller bara en kort stund av avslappning eller någon andningsövning. Det gör jag för att jag ser det som en investering i min personlig utveckling och mitt välmående. För att kunna stå för det jag lär ut så krävs det egen erfarenhet och det gör att jag tillsammans med mina klienter kan skapa en öppen relation som bygger tillit så att vi tillsammans kan vara avslappnade och ärliga mot varandra.

Mental träning vänder sig till mig, dig, och alla andra i världen. Det handlar nämligen om vad som händer i våra huvuden varje dag. I huvudet pågår ständigt mentala processer av typ tankar, känslor och bilder. Det som skiljer oss människor åt är innehållet i dessa processer. Några av oss har tankebilder och känslor som hjälper oss till ett bra liv, för andra är det tvärtom.  Den mentala träningen har visat att våra liv i stor utsträckning styrs och bestäms av innehållet i våra mentala processer.

Min vän och mentor, grundaren till den mentala träningen Lars-Eric Uneståhl, delar in träning i två delar, där det självklara är att börja med grundträningen som är muskulär avslappning, mental avslappning och självhypnos. När grundträningen är klar kan man bygga på med olika program för problemlösning, personlig utveckling, målprogrammering mm. Träningen skapar förutsättningar för att på ett bättre sätt förbereda sig inför framtida situationer och uppgifter. Inom lifecoaching försöker jag alltid få mina klienter att få en förståelse av nyttan med den mentala träning för ett livslångt välmående. När jag jobbar med idrottare så lägger vi upp långsiktiga program för framtida resultat att glädjas över 🙂

Kontakta mig för pris och bokning >>> kontakt <<<

Vi hörs & syns!
Janne Lundgren